FuriousWordPressRipper

Lovitură de suspendare

Posted in Uncategorized by FuriousWordPressRipper on 04/10/2010

Brainstorming în şedinţa BPN a PSD.

Ion Iliescu, Adrian Năstase, Liviu Dragnea, Marian Vanghelie,  Nicolae Bănicioiu, Victor Ponta şi invitaţii din partea minorităţilor  Oana Niculescu Mizil şi Mădălin Voicu s-au adunat să discute probleme importante pentru ţară şi partid.

Ion Iliescu ţine de aproximativ zece de minute discursul de deschidere..

Ion Iliescu:              … Dragi tovarăşi social-democraţi, în aceste momente grele pentru ţara noastră, gândul nostru se îndreaptă către pensie … către pensionari, mă scuzaţi.

Marian Vanghelie:     dom’ preşedinte, bre !

Ion Iliescu:                  Tovarăşe Vanghelie, vă rog să nu mă întrerupeţi. Plus de asta, eu sunt preşedinte de ONOARE, O-NOA-RE. Şi ce este mai presus decât onoarea ?

Marian Vanghelie:     Bre, nea Iliescu, hai bre să n-o mai ardem degeaba cu onoarea. Presa a plecat din sală de cinci minute, iar matale ne freci la cap aiurea. Îl suspendăm sau nu-l suspendăm, că eu mai am şi alte trebi

Mădălin Voicu: Chair aşa, bre, las-o dracu’ de vrăjeală şi hai să scriem scenariul, că până  termini matale discursul dublează Boc pensiile şi o luăm în mână cu suspendarea.

Adrian Năstase: Hai, bre, gata! Stai jos că ai obosit şi poate faci varice. Am sunat-o pe tanti Nina să pună de mămăligă şi am chemat şoferul să te ducă acasă. Te-au filmat, au văzut că eşti viu, gata, ajunge!

Ion Iliescu:                  Dragi tovarăşi social-democraţi, în aceste momente grele pentru ţara noastră…

Nicolae Bănicioiu: Highlandere, ai mai citit-o p-asta. Să-i stingă cineva lumina, că poate adoarme

Victor Ponta: Tataie, e suficient, mulţumesc! Am luat cuvântul şi supun la vot ordinea de zi, care nu are decât un punct, ca de obicei.  Suspendarea dictatorului şi a odioasei guvernări. Cine este pentru, împotrivă, se abţine cineva? Hopa, avem un trădător printre noi.  Oana, de ce ne strici unanimitatea? Adică de ce te abţii, blondo?

Oana Niculescu Mizil: Nu mă abţin, tovarăşe preşedinte, îi puneam coarne lu’ Năstase, că şi el i-a pus adineauri lu’ Vanghele, prietenul meu.

Victor Ponta: Şi de ce eşti îmbrăcată în zeghe?

Oana Niculescu Mizil: Vin de pe drum. Am fost la Constanţa aseară şi m-am jucat cu Mazăre toată noaptea. El era ofiţerul SS, iar eu prizoniera de război. N-am avut timp nici să mă schimb

Victor Ponta: Bine, atunci du-te şi te spală, că ţi-a rămas pe faţă pasta de dinţi

Oana Niculescu Mizil: Imposibil, astăzi n-am apucat să mă spăl nici pe dinţi

Mădălin Voicu: Da’ mai taci fă, că avem treabă. Frumosule, Victoraş, tată, hai dracu să-l suspendăm, că, dacă ne mai coim mult, îşi tremină matrozul tot mandatul

Victor Ponta: Corect! Ai dreptate. Scenariul filmului este următorul: mai întâi îi găsim o pricină, una fictivă, nu contează, justiţia oricum va spune că este constituţională. Spre exemplu, promulgarea legii pensiilor.

Ion Iliescu: Pensii? Ce aveţi, mă, cu pensia mea?.. aţi inebunit?

Adrian Năstase: Tataie, culcă-te la loc, te rog. Noi vrem să ţi-o mărim, bre!

Ion Iliescu: Al dracului dictator, a întinat idealurile socialismului ştiinţific. Eu zic să-l împuşcăm. Şi pe el şi pe nevastă-sa. Ploretari, uniţi-vă dracului odată, că m-am săturat de atâta revoluţie. Să-i împuşcăm şi gata. Îi ducem la Târgovişte. Ştiu eu un loc cu verdeaţă. Moarte Ceauşeştilor!

Adrian Năstase: Tataie, hai bre, culcă-te la loc, că pe ăia i-ai mai împuşcat. Ai uitat?

Ion Iliescu: Da? Uitasem … Dar repetiţia este mama învăţăturii, nu? Auzi, mă, Năstase, da tu ai predat toate armele de vânătoare sau ai mai păstrat vreuna cu lunetă?

Adrian Năstase: Da mai taci, bre, că mă bagi la belea. Culcă-te la loc, că te trezesc eu când vine şoferul. Hai, fii băiat cuminte! Opriţi înregistrarea, vă rog, şi ştergeţi partea cu luneta. Sssst! Voi nu aziţi ceva suspect?

Marian Vanghelie: Nu e nimic suspect, domnu Năstase, sforăie Dragnea, iar dacă este să fie ceva suspect, atunci este mirosul din preajma lui. O fi mâncat la cantină din varza aia călită, zgârcitul dracului. Ăsta nu mănuncă la cârciumi decât dacă plătesc eu. Scoală, bă, şi du-te la cantină, că au băgat iahnie de fasole.

Liviu Dragnea: Nu , nu,  n-am furat nimic, jur, nu eu. Bă, Vanghelie! ce dracu, bă? Ţi-am zis de atâtea ori că nu frumos ce faci. Dacă mă trezeşti brusc, mă sperii de fac pe mine.

Marian Vanghelie: Cred că te-ai speriat în somn, bă, şi cred că te-ai speriat rău de tot. Ce dracu ai visat?

Liviu Dragnea: Eu?  … pai nimic special. Eram la un interviu şi ….

Mădălin Voicu: Bă, lăsaţi dracu vrăjeala asta, că miroase urât. Îl mai suspendăm sau ce dracu făcem? Uite că mă sună amanta şi nu ştiu ce să-i spun. Eu zic să amânăm.

Adrian Năstase: Ce să mai amânăm? Îl suspendăm și îl dăm la fund de nu se vede.  Vanghele, la naiba, în puii mei! Mă, tu erai cel mai bun la brainstorming. Hai, apleacă-te asupra problemei!

Marian Vanghelie: Adică ce? Mă vezi mai prost? Să se aplece și Ponta, ți-ar banstrongul al dracu, că ultima oară când m-ai aplecat mi-au ieșit ochii ca la melc. Nu vrei să mă îmbraci și în zeghe, ca Mazăre pe Oana? …rațai dracu cu melcii voștrii de perverși.

Adrian Năstase: Vanghele, gata, te-am rupt de la inimă pentru că ești idiot. Victoraș, uite cum făcem: Iliescu, Vanghele și Dragnea ies la înaintare și îți fac pârtie, iar eu vin și te împing de la spate. Tu nu trebuie să faci nimic. Între timp Voicu dă lovitura în justiție și o îngenunchează, moment în care declanșăm lovitura de suspendare

Nicolae Bănicioiu:    Bre, nea Năstase, păi Voicu este la mititica, ai uitat? L-au încălțat gaborii când i s-a spart tubulatura exact în curtea lui Costiniu. Înalta Curte de Justiție, adică.

Marian Vanghelie: Bănicioiule, mă da prost mai ești. Păi Voicu a intrat la răcoare special, mă, ca să slăbească sistemul din interior. Nimic nu pricepi. După suspendare îl scoatem de acolo și îl făcem erou al luptei în ilegalitate. Cum dracu de te-au ales ăștia șef la TSD?

Oana Niculescu Mizil: Ce-ar fi să-i tăiem cablul de la microfon cu forfecuța de unghii?

Ion Iliescu: A eludat meandrele concretului, nenorocitul. Ăsta trebuie omorât cu secera și ciocanul.

Adrian Năstase: Tataie, hai, du-te că a venit șoferul și te așteaptă tanti Nina cu masa

Ion Iliescu: O asemenea avertizare cred că este binevenită şi preşedintele într-adevăr trebuie să reflecteze să nu semneze ca primarul o lege care a fost trecută….

Mădălin Voicu: Hai, bre, că te duc eu. Că mi-a dat gagica SMS să-i cumpăr tampoane și vreau să plec mai repede.

Liviu Dragnea: Băieți, e groasă! Contramandați toate grevele bugetarilor, anunțați liderii sindicali să ocolească Cotroceniul, să nu mai strige nimic la adresa matrozului ….

Marian Vanghelie: Mă, dă-te dracu, iar visezi? Trezește-te!

Liviu Dragnea: Nu, stătem pe messenger cu Tapalagă și mi-a sugerat să nu mai dau interviul pe HotNews. Zice că a murit mama dictatorului, Dumnezeu s-o odihnească.

Oana Niculescu Mizil: Așa, și?

Victor Ponta: Draga mea, avem timp destul după pomană. Ședința se suspendă. Și nu uitați să le transmiteți liderilor sindicali noile ordine. Mai ales lui Nistor, că ăla e turbat rău.

Reclame

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. theo said, on 05/10/2010 at 08:12

  psd, este un partid de javre ordinare.

  voicu, este un nimic , vulgar agresiv si inganfat. se dä muzician–unde????

  NU PRACTICÄ DECAT LÄTRATUL; VOICU ESTE UN GUNOI , CE TRÄIESTE DUPÄ NUMELE LUI TASU

 2. filadel said, on 05/10/2010 at 16:09

  E plin PSD-ul de voici. De fapt pe toti ii cheama Voicu. Sper sa raspunda cit mai curind chemarii si sa-i vad pe toti la racorika.

  🙂 🙂

 3. furiouswordpressripper said, on 05/10/2010 at 20:18

  @theo, @filadel,
  Hai, mă, că sunt simpatici în felul lor. Au rămas blocaţi cu dinţii în bocancii lui Băsescu şi cred că l-au apucat de picior. Culmea este că Băsescu s-a descălţat de bocancii cu care a fost ales în primul mandat, pentru că a înţeles că, de fapt, a fost singurul sef de stat care a realizat că unui preşedinte nu trebuie să-i pută picioarele de la bocancii care l-au dus la Cotroceni.

 4. filadel said, on 06/10/2010 at 19:31

  🙂 🙂

 5. rodica said, on 07/12/2011 at 14:16

  Thank you,verry well!,superb articol FWPR.
  xxx

 6. rodica said, on 07/12/2011 at 14:18

  Mereu alaturi de tine@CO!

 7. FuriousWordPressRipper said, on 15/12/2011 at 21:48

  Rodica, imi cer scuze ca intervin atat de tarziu, dar crede-ma ca nu mai credeam sa mai comenteze cineva, aici, si din acest motiv nici nu mi-am mai consultat blogul. Multumesc!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: