FuriousWordPressRipper

Mineriada poliţiştilor

Posted in Uncategorized by FuriousWordPressRipper on 27/09/2010

Asist cu ”oarecare mirare” la campania dusă de opoziţia Grivco în apărarea ministrului Blaga şi îmi pun întrebarea legitimă, de ce? Pentru că este lesne de observant că Blaga este ministrul preferat al acestora, dat fiind şi votul favorabil obţinut de actualul ministru, în Octombrie 2009, la momentul când guvernul Croitoru a fost supus votului în comisiile de specialitate. Mineriada politiştilor şi-a ratat ţinta, iar instituţia Poliţiei Române s-a decredibilizat în opinia publică prin încălcarea flagrantă a legilor statului, legi pentru care sunt plătiţi să le apere. Datorită lipsei de maturitate si a proastei informări şi coordonări, sub conducerea înfierbântată a liderilor sindicali, poliţiştii au încălcat în mod grosolan legea pornind în mars forţat spre Palatul Cotroceni. Mineriada acestora şi-ar fi atins ţinta dacă preşedintele ar fi fost ”acasă” în acel moment. Dacă iau în calcul zgomotul instrumentiştilor populari din formaţia prezidenţială, adunată în corul de pe site-ul Blogary, şi anume faptul că ”artiştii” au început să sufle în buciumul BVB-ului imediat după investirea acestora în Guvernul Boc, presupun că existau încă de pe atunci informaţiile unui background ”colaboraţionist” al acestora. Faptul că nici până astăzi nu s-au luat măsuri pro-active de relansare a economiei poate fi explicabil prin faptul că Guvernul ar fi fost împiedicat de aceştia dar şi de tandemul Şeitan-Vlădescu, vezi majorarea TVA. Dacă nici după o eventuală demisie a lui Blaga măsurile de relansare economică nu îşi fac apariţia în planul de măsuri al Guvernului, deşi nu văd nicio legătură condiţională, consider că nu mai avem nicio speranţă de la această guvernare. În lipsa acestor măsuri economice, ceasul Guvernului Boc a început să îşi mişte limbile în sens invers.
Run, Forest, run!

Later edit:

Ministrul Vasile Blaga şi-a înaintat demisia, fără să ia măsuri interne împotriva celor care l-au adus în situaţia de ministru demisionar . Consider că gestul său reprezintă o solidarizare mută cu greviştii aflaţi dincolo de statutul de poliţist. Numele noului ministru de interne ne va oferi ”cheia” descifrării acestor mutaţii guvernamentale, în măsura în care acesta va lua o poziţie tranşantă faţă de manifestările ilegale ale mineriadei.

Aşa cum am anticipat, televiziunile turnatorilor la securitate se înghesuie să accentueze poziţia anarhistă promovată vectorii de imagine ai coaliţiei GRIVCO în sprijinul acţiunilor ilegale ale poliţiştilor care au întors armele împotriva propriului statut. Crinuleţ, campionul absenteismului, şi poetul Vozganian au ieşit pe sticla din canalul inculpatului Vântu şi se straduiesc să popularizeze necesitatea unei acţiuni antiprezidenţiale. Pe antenele lui Felix, asemenea, se pune accentul spre orientarea nemulţumirilor publice împotriva  preşedintelui Băsescu. Premizele unei lovituri de stat bazate pe forţele de rezistenţă împotriva reformelor de modernizare a statului sunt îndeplinite. Astfel, bugetofagii statului se opun mersului firesc al istoriei ridicându-se împotriva celui mai reformist preşedinte din istoria postdecembristă a României.  Este un moment critic, momentul inflexiunii. Dacă Guvernul va reuşi să treacă şi acest test de anduranţă, consider că Decembrie va fi prima lună dintr-o nouă etapă a evoluţiei României. Dacă social-democraţii vor câştiga viitoarele alegeri parlamentare din 2012, aceştia vor guverna cu un aparat de stat reformat şi curăţat. Bazele statului modern nu se pot aşeza pe structuri comuniste, create de comunişti pentru comunişti.

http://www.reportervirtual.ro/2010/09/toamna-se-numara-bojocii.html

Reclame

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Riddick said, on 27/09/2010 at 08:16

  Sunt curios cine l-a propus pe Vlădescu. De aici trebuie deşirat ghemul.

 2. furiouswordpressripper said, on 27/09/2010 at 08:22

  Si eu sunt curios. Ma voi interesa, pentru ca a fost ministrul pe mana caruia guvernul Boc a primit toate suturile. Si le-a primit pe buna dreptate. Nu poti taia la nesfarsit, fara sa iei masuri active de relansare economica. Boc trebuie sa devina ”caine” si sa muste din orice ministru care freaca menta.

 3. Spartakus said, on 27/09/2010 at 19:22

  @Furious: Micul Futilescu e tanar, are toata viata inainte, dar nu cred ca rusii vor mai avea rabdare doi ani, sa astepte alegerile. Ei la capitolul cu alegerile democratice au lipsit, dar la ala cu revolte „spontane”, insurectii „populare”, revolutie permanenta etc, etc sunt premianti 😀

 4. furiouswordpressripper said, on 27/09/2010 at 19:47

  Spartakus, pentru revolte spontane există şi bastoane spontane. Sper că vom intra în normalitate şi cu bastoanele, pentru că dacă mâine îi spun unui poliţist de la circulaţie, care mă opreşte în trafic pentru viteză peste limita legală, să o ia în mână ca o jigodie ordinară ce este, ei bine, după ce mă îndoie în bastoane mă condamnă în justiţie pentru insulte aduse organului. “Pentru o faptă, este numai o plată”, dar pot exista oricâte bastoane legal distribuite.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: