FuriousWordPressRipper

Justiţia dublei măsuri

Posted in Uncategorized by FuriousWordPressRipper on 17/09/2010

De unde începe corupţia şi unde se termină ea, numai dracu’ mai ştie. De unde începe pericolul public şi ce dimensiuni poate avea, de asemenea. Pericolul public este o noţiune foarte elastică şi este învăluită în misterul logicii judiciare, funcţie de cine judecă şi de numele inculpatului.  Să luăm exemplul incupatului Florin Costiniu, eliberat pe motivul că nu reprezintă pericol public. Aceeaşi măsură este aplicată inculpaţilor care vin din sfera marilor afaceri, inculpaţi precum Dinu Patriciu, Marius Locic, Costel Căşuneanu, Sorin Ovidiu Vântu, etc. Dintre acuzaţiile aduse celor mai sus menţionaţi se pot enumera, favorizarea infractorului, traficul de influenţă, dare şi luare de mită, spălare de bani şi înşelăciune.

Nu am cunoştinţe juridice  şi din această cauză doresc să îmi explice cineva de ce Florentina Cârstea, asistenta de la Giuleşti, este considerată pericol public mai mare decât oricare dintre cei de mai sus. Poate să îmi explice cineva?

Aveţi mare grijă pe unde traversaţi strada!

Reclame

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Riddick said, on 17/09/2010 at 12:49

  Viermele a intrat în măr odată cu referendumul constituţional fraudat din 2003, când s-a creat CSM (şi s-a trecut în Constituţie şi posibilitatea trecerii la „moneda unică a UE” doar prin lege organică)

 2. furiouswordpressripper said, on 17/09/2010 at 21:15

  @Riddick, daca stau bine sa ma gandesc, viemele era in mar inca din 89, dar a muscat in 2003 :). Orice e facut de mintea omului, tot mintea omului poate desface. Important este sa fie vointa politica sau o stare fara alta varianta decat cea corecta. In situatia de astazi, justitia prefera sa traga dupa ea zdreanta coruptei, in ciuda faptului ca ne arata toata Europa cu degetul. Oricare ar fi solutia necesara cu scopul de a ne scutura de zdrente, trebuie adoptata urgent si in forta.

 3. para said, on 21/09/2010 at 13:58

  e vorba de violenţă.

 4. furiouswordpressripper said, on 21/09/2010 at 14:04

  @para, despre ce violenţă este vorba?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: