FuriousWordPressRipper

Madame Blogary, punct și de la capăt.

Posted in Uncategorized by FuriousWordPressRipper on 04/08/2010

Gata, am revenit aici după o lungă și educativă experiență pe blogul Madamei Blogary.  Menționez că aș mai fi stat, pentru că sunt simpatici și amuzanți în exuberanța lor,  daca nu aș fi fost banat si sictirit într-o pura manieră de dreapta. Spun că a fost lungă pentru că a fost una activă,  și educativă pentru că am învățat că dreapta lor este mai dreaptă decât dreapta celorlalți, deși începe cu recuperarea valorilor de stînga.  Da, nu va mirați, am trăit experiența să citesc că solidaritatea,  spiritul de echipă, cluburile care se bazează hobbyuri comune și mai tot ce presupune mici asocieri de persoane ar avea origini de stânga.  Nu râdeți, pentru că ideea a fost promovată de un consilier prezidențial.  Sebastian Lăzăroiu se întreba în mod filozofal dacă  ”A fost comunismul un eșec sau marile agregate au eșuat?” pentru ca să continue în mod nostalgic ” Anumite practici din perioada comunismului totalitarist au fost reacții la opresiunea regimului și probabil nu vor putea fi replicate decât în condiții similare”. Și toate acestea în condițiile în care se discuta despre cercurile de pionieri sau cluburile bazate pe hobby-uri diverse.

Nu, de data aceasta nu mai este râs, pentru că discutăm despre un grup sau o organizație privată  care își propune,  nici mai mult nici mai puțin, decât să organizeze o forță de acțiune care execute ”penetrarea şi preluarea partidelor”

Nu este de râs, dar nici de plâns, pentru că grupul respectiv nu este decât o extensie a ”sectei” lui Cristian Preda, așa cum îi place cunoscutului @Riddick să le spună.  Altfel, sunt băieți buni.

Voi reveni cu amănunte despre grupul  madamelor de la Căpâlna în măsura în care timpul îmi va permite. Nu pentru că aș fi prea ocupat dar voi pleca în curând la munte, convins fiind de brandul turistic al României.

Reclame

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Riddick said, on 04/08/2010 at 20:56

  Meştere, bagă mare ! secta e pe drojdie ! 😆

 2. DespinaVestea said, on 04/08/2010 at 21:01

  N-a durat decat o vara …… 🙂

  Felicitari pentru clarviziune

 3. furiouswordpressripper said, on 04/08/2010 at 21:11

  Ce nu au inteles copiii acestia este ca PDL trebuie sa deschida usile din fata si nu pe cele din spatele partidului. Societatea civila nu poate fi reprezentata de grupuri sau organizatii inchise iar reprezentativitatea nu poate fi castigata decat in conditii de concurentialitate. Critica, atat timp cat este una civilizata si orientata pe problematica discutiei este de dorit, iar politica de forta si cenzura nu poate fi de dreapta, niciunde in lume. E pacat de ei, dar nu este vina lor. Educatia primita din cercurile de creatie, probabil, nu stiu.

 4. niku_elektriku said, on 04/08/2010 at 21:25

  bree, admir stoicismu’ vost, da’, totusi, pe ce va bazatzi cin’ va mai punetz sperantzu’ in brejnevismu’ pedelist actual ?

  uitatzi voi, oare, ca multzi nici nu s’ar fi gindit vreodata sa’l sprijine pe basea daca nu aparea el ca simbol antisistem in 2000-2004 ?

  in conditziile in care stim cine reprezinta actualimente „sistemu”, io mer pe mina „sectei”, desi sint sigur c’o sa iasa un mare fissss

 5. Riddick said, on 04/08/2010 at 21:34

  Ăştia din sectă nu ştiu să câştige meciuri, sunt specializaţi în discursuri lângă catafalc.

 6. furiouswordpressripper said, on 04/08/2010 at 21:35

  @Riddick, @Despina,
  marturisesc ca, initial, am fost sedus de perspectiva unei drepte reformate. Mai mult, daca nu as fi fost impiedicat de niste evenimente neplacute, mi-as fi dorit sa ajung la intalnirea cu cei doi ”sectanti” de la ISP. Nu am poorniri distructive dar nici nu pot sa inghit tot ce mi se baga in gura, asa ca ar fi fost o experienta completa. N-a fost sa fie! Pe Blogary, insa, sunt multe persoane inteligente si cu toate cuvintele la ei. I-as mentiona pe @para, pe @Nemo, pe @Neamtu, pe @Florina, pe @nedo. Le voi duce lipsa, cu siguranta! Acolo, insa, nu este un spatiu liber, iar polemica se poarta sub stricta supraveghere.

 7. Riddick said, on 04/08/2010 at 21:38

  BERLIN.

  http://riddickro.blogspot.com/2010/05/criza-europeana-este-creata-de-axa.html

  ISP, KAS, PPE, etc.

  Europupcurişti. Fac ce le zic nemţălăii.

 8. furiouswordpressripper said, on 04/08/2010 at 21:39

  @Riddick, se pare ca secta are sustineri, si inca unele serioase, dar nu din PDL. In masura cand aflu informatii verificate le voi publica. Nu e gluma cu ”cercurile de creatie”, dar nici semne de panica.

 9. furiouswordpressripper said, on 04/08/2010 at 21:45

  @Niku, poti merge pe mana lor, suntem o tara libera iar concurenta este benefica. Ideea este sa nu te lasi pe mana lor si sa tii ochii larg deschisi.

  • furiouswordpressripper said, on 04/08/2010 at 21:51

   @Riddick, te citesc zilnic 🙂 Lucrez in presa si imi place sa fiu informat. Ai unul dintre cele mai documentate bloguri. Stiu ce doresti sa imi spui, da, iar daca faci puntea spre est vei gasi mai multe explicatii.

 10. Dan said, on 04/09/2010 at 16:41

  De cind a aparut Sidewiki, nimeni nu te mai poate bana.
  Am scris un mic articol pe tema asta. Poate iti dau o idee.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: