FuriousWordPressRipper

De ce vă este frică, nu puteţi scăpa, domnule Tapalagă

Posted in Uncategorized by FuriousWordPressRipper on 21/01/2010

Citeam mai devreme un articol complet idiot, postat pe HotNews.ro, semnat de Dan Tapalagă, prin care autorul cerea socoteală preşedintelui în legătură cu prezenţa lui Aliodor paranormalu’ în echipa lui de campanie. Las deoparte ipoteza că Tapalagă ar avea înclinaţii ezoterice şi mă întreb dacă Tapalagă este cu toate „păsărelele” la el.  Articolul îl puteţi citi aici.
Păi este la mintea cocoşului, pentru cine are cocoşel, desigur, că, dacă nu Băsescu, echipa sa de campanie a făcut o mişcare genială prin aducerea lui Aliodor paranormalu’ în preajma preşedintelui în confruntările sale cu Geoană. În fapt, strategia genială a Preşedintelui Băsescu a fost să îşi respecte sloganul „De ce vă este frică, nu veţi scăpa„. Să explic? E simplu. Preşedintele, ştiindu-l pe Geoană, ştiind că atât el cât şi Mihaeladragosteamea sunt luaţi de flama violetă, că se tem de ea ca de dracu’, şi având informaţia că Aliodor paranormalu’, aflat până nu de mult timp în slujba acestora dar  „disponibilizat” după electoralele parlamentare, este liber, nu a făcut nimic altceva decât să îl angajeze să stea prin preajma lui atunci când se întâlneşte cu Geoană.
Mircea Geoană, om cu frică de paranormal, când îl vedea pe Aliodor paranormalu’ în preajma preşedintelui se inflama instantaneu. Şi el, şi dragostea lui. Astfel, fără să facă niciun efort notabil, Băsescu reuşea să inducă groaza în cuplul cu pretenţii prezidenţiale, paralizându-i de frică, şi inducându-le subliminal ideea sloganului său „Bă, voi ăştia care vă temeţi de flacăra violetă, de ce vă este frică, nu veţi scăpa„. Ideea echipării membrilor săi de campanie cu articole vestimentare de culoare violet a pornit de la adevărul binecunoscut care spune că „idiotul nu este idiot destul dacă nu este şi credul„. Combinaţia dintre Aliodor paranormalu’ şi violetul din echipamentul de campanie al preşedintelui şi al echipei sale a făcut ca, la confruntarea cu pricina, să-i alimenteze credulului toate temerile sale cu privire la flama violetă. Cred că, după confruntarea cu pricina, echipa de campanie a preşedintelui s-a amuzat copios de ridicolul de situaţie pe care l-a provocat în tabăra adversă.
Domnule Tapalagă, socoteală cereţi, socoteală veţi primi, aşa cum ştim cu toţii că obişnuieşte preşedintele să o dea, dar „socoteala” aşteptată din partea preşedintelui nu va întârzia să apară decât la timpul şi la locul potrivit,  stabilit de astrologii domniei sale, pentru că, domnule Tapalagă, de ce vă este frică, nu puteţi scăpa.  🙂

Reclame

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mihaibeltechi said, on 21/01/2010 at 16:23

  fain, felicitari.Rog accept preluare pe forum gerulian,evident,cu indicarea sursei.

 2. furiouswordpressripper said, on 21/01/2010 at 16:27

  @mihaibeltechi, ok!

  • mihaibeltechi said, on 21/01/2010 at 16:51

   Danke,dau o palinca la halba.

 3. DespinaVestea said, on 21/01/2010 at 18:27

  Excelent scris !

 4. mihaibeltechi said, on 21/01/2010 at 18:37

  Te-am preluat,am dezvoltat ,multumesc.

 5. Radu Humor said, on 23/01/2010 at 09:23

  Dragilor, ati trecut cam repede la amenintari,
  dar tremurati de frica :mrgreen:
  Cat de curand va veti convinge ca aparati o stafie 🙄

  • mihaibeltechi said, on 23/01/2010 at 11:01

   Radu mamei, iar esti mitocan ? daca ai fi pe teritoriu gerulian ti-as spune ceva de dulce.Sincer,un baiat inteligent ca tine de ce nu foloseste un discurs civilizat ?Stiu ca poti dar preferi sa te dai in stamba ca un pusti cu acnee juvenila ?

 6. furiouswordpressripper said, on 23/01/2010 at 13:03

  @RaduHumor, pentru tine, pentru ca esti amabil si bine crescut, ti-am adaptat comentariul astfel incat sa nu fiu nevoit sa ti-l sterg. In felul tau, imi esti simpatic. Semeni cu Geoana, seful vostru de partid, si cum, „daca nu ai un Geoana pe langa casa omului, este bine sa ti-l cumperi”, m-am gandit sa te pastrez pe postul de comentator critic. Vezi, insa, ca am un aruncator de flacari violete, si daca mai comentezi altfel decat civilizat, vin si te perpelesc 🙂
  Aaaa, si era sa uit, noi ne cunoastem de o buna bucata de timp. Sa ma prezint, sunt Zexe, Bibicule 🙂
  @mihaibeltechi, Radu este o cunostinta mai veche de-a mea, stiu ce poarta in gusa, stiu cat poate, sau mai binespus ce nu poate, dar pe cat este de agresiv in limbaj pe atat de inofensiv este in idei. Este exact ca Geoana, intr-una din versiunile beta.

  • mihaibeltechi said, on 23/01/2010 at 13:40

   @furiouswordpressripper ,daca boul de Geoana avea inteligenta lui Radu nu pierdea in maniera rusinoasa in care a pierdut sau pierdea cu demnitate.Il stiu si eu pe Radu de mai multa vreme 🙂 de aceea mi-am permis sa il iau de guler .

 7. Radu Humor said, on 23/01/2010 at 21:37

  Surprize, surprize …
  Da, pentru ca au fost cel putin 3(trei):
  -sa nu-mi recunosc postarea;
  -sa dau de @Zexe, cand credeam ca-i alt furios;
  -sa dau de un profesor mai agresiv ca de obicei;
  -dar mai ales sa vad ca desi ne cunoastem, ma tineti de… pesedist !

  Acuma , eu inteleg ca-i dificil sa motivati alio-dorul lui Basescu si pentru altcineva,
  dar macar insisistati si voi sa vedeti pe ce varianta o sa mearga pana la urma
  (inclin sa cred ca pe asta, dar pana si voi stiti ca e cu totul alta 😉 )

  P.S. Sincer sa fiu mi-a facut placere sa discut atat de civilizat cu voi
  (habar nu am cum, de unde, am ajuns aici, cum n-are nici Geoana de politica damboviteana), dar poate ca o sa mai trec(principalul e cum o sa plec 😆 )
  Pana atunci poate gasiti si alte variante, care sa stea cat de cat pe picioare, ca asta…

  • mihaibeltechi said, on 24/01/2010 at 09:03

   Radu mamei, ce iti place tie sa te dai lovit in aripioara ,mititelul de tine.Zici ca nenea profesorul e negru in cerul gurii, agresiv adica ?Al dreacului bagabont, sa vezi ce ii fac.Acum, serios vorbind, nu stiu de ce tu, un baiat inteligent te complaci sa adopti in blogosfera stilul de mistocar de duzina ? In rest, din punctul meu de vedere poti sa fii pesedist,peremist,udemerist ,eu sunt pt.pluralitate de opinii si,in treacat fie spus,daca informatiile mele sunt corecte,campania electorala s-a incheiat.
   PS Cand vrei sa vezi un profesor cu adevarat agresiv, fa-mi un semn , de preferinta la mine pe blog sau ne intalnimin presa scrisa .Nu fug nici de astfel de confruntari si har domnului , nu sunt neprihanita fecioara cand e vorba de injuraturi 🙂 Hai ,pa …..Mi-a facut placere.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: